Συστήματα Συναγερμού

Η αίσθηση ασφάλειας που μας προσφέρει ο προσωπικός μας χώρος, είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την ψυχική μας υγεία και για την σωματική μας ακεραιότητα. Καθώς η εγκληματικότητα αυξάνεται, ο αριθμός διαρρήξεων εκτοξεύεται και τα φαινόμενα βίας ανθίζουν, πρέπει να φροντίσουμε ιδιαιτέρως την ασφάλεια τόσο της κατοικίας όσο και του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Η Tinos Security αναλαμβάνει να σας παραδώσει μια μελέτη – προσφορά, "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!

Συναγερμοί Επιχειρήσεων

Για την προστασία μιας επιχείρησης ή ενός καταστήματος δεν αναφερόμαστε σε έναν απλό συναγερμό αλλά σε ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, το οποίο αποτελείται από πολλές και διαφορετικές συσκευές.

Συναγερμοί Σπιτιών

Βασικός αποτρεπτικός παράγοντας για μια διάρρηξη είναι η εμφανής παρουσία ενός σύστηματος ασφαλείας στο σπίτι σας. Προστατέψτε την οικογένεια και την περιουσία σας εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού.

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Ο συναγερμός που εγκαθίσταται στο χώρο μας μπορεί και προτίνεται να συνδεθεί με ένα κέντρο λήψης σημάτων. Συνδέοντας το σύστημα μας με ένα τέτοιο κέντρο, μεγιστοποιούμε την ασφάλεια στο χώρο μας, βελτιστοποιούμε την αποδοτικότητα της επένδυσης μας και οχυρώνουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΟΥ

Tinos Security | Μύκονος, Τήνος, Σύρος κ.α

(Αριθμός Αδείας :3015/39/60/2989-β')

Η εταιρία μας είναι αδειοδοτημένη με πιστοποίηση Β’ Κατηγορίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

για εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

Τηλ: 22830-29126

Κιν: 6945106363

andreas.tsimekis@tinossecurity.gr

© 2021 by Tinos Security.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now