Συστήματα Ασφαλείας

Η εταιρεία μας, με έδρα την Τήνο, αναλαμβάνει με εξειδικευμένο και αδειοδοτημένο τεχνικό προσωπικό τη μελέτη και εγκατάσταση Καμερών Ασφαλείας, Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης και λοιπών Συστημάτων Ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων. Στόχος μας είναι η παροχή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας, προσαρμοσμένων απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Κάμερες Ασφαλείας

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω κυκλώματος τηλεόρασης CCTV. Οι κάμερες ασφαλείας παρέχουν αυξημένη ασφάλεια και σιγουριά.

alarm system.jpg
Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα συναγερμών ασφαλείας για προστασία σπιτιών και καταστημάτων. Το κάθε σύστημα συναγερμού έχει τη δυνατότητα να ειδοποιεί τηλεφωνικά σε περίπτωση παραβίασης. Η εταιρία μας εγκαθιστά συστήματα συναγερμού, τα οποία κατασκευάζονται στα πιο μεγάλα και αξιόπιστα εργοστάσια, παρέχοντας ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης

Με την ολοκληρωμένη γκάμα των μονάδων ελέγχου πρόσβασης παρέχουμε τη δυνατότητα για  τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή σε εγκαταστάσεις και χρήστες, με σειρά από δυνατότητες και οφέλη στην χρήση.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΟΥ

Tinos Security | Μύκονος, Τήνος, Σύρος κ.α

(Αριθμός Αδείας :3015/39/60/2989-β')

Η εταιρία μας είναι αδειοδοτημένη με πιστοποίηση Β’ Κατηγορίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

για εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

Τηλ: 22830-29126

Κιν: 6945106363

andreas.tsimekis@tinossecurity.gr

© 2021 by Tinos Security.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now