Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η Εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο έχετε, ικανή να καλύψει οποιεσδήποτε ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις προκύψουν.

24ωρη Εποπτεία Συστημάτων Συναγερμού

Η τοποθέτηση  των  συστημάτων  ασφαλείας, είναι επιπλέον αξιόπιστη όταν συνδέεται και παρακολουθείται μέσω Κέντρου Λήψης Σημάτων. Το Κέντρο λειτουργεί όλο το 24ωρο, για όλες τις ημέρες του έτους έχοντας τις ακόλουθες δυνατότητες:

Α) Θέτει σε συναγερμό τα περιπολικά της "Tinos Security" για άμεση επέμβαση σε κάθε σήμα συναγερμού που λαμβάνει, ενημερώνοντας παράλληλα τον συνδρομητή.


Β) Ταυτόχρονα Κινητοποιεί την Αστυνομία για να επέμβει στο σημείο συναγερμού.


Γ) Παρακολουθεί την παροχή ρεύματος και την καλή κατάσταση και λειτουργία όλων των συστημάτων του Συναγερμού.

Περιπολίες

Η πρόληψη ενός εγκλήματος είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ωστόσο, επεμβαίνουμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εμπλοκή ή έκτακτο περιστατικό προκύψει. Οι περιπολίες της Tinos Security διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.  Mε ειδικά εξοπλισμένο ασυρματοφόρο όχημα και εκπαιδευμένο προσωπικό πραγματοποιούνται αιφνίδιες και τακτικές περιπολίες.  Μετά από λήψη σήματος συναγερμού, ο χειριστής του Κέντρου ενημερώνει  οδηγό του οχήματος που είναι έτοιμος να επέμβει.

Στατικές Φυλάξεις

Με την ανάθεση κάθε στατικής φύλαξης, γίνεται μελέτη και έλεγχος του φυλασσόμενου χώρου ώστε να καταρτιστεί εξειδικευμένο πλάνο ασφαλείας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει στατικές φυλάξεις σε οικίες, καταστήματα και οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση. Η φύλαξη πραγματοποιείται με την τοποθέτηση φύλακα εξοπλισμένο με κάθε απαραίτητο μέσο.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τη φύλαξη ελικοπτέρων στο ελικοδρόμιο της Τήνου, καθώς και παροχή Υπηρεσιών που αφορά το πλήρωμα.

Το ένστολο προσωπικό ελέγχει και επιτηρεί τους χώρους που επιθυμεί ο πελάτης, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια στην άσκηση των καθηκόντων του φροντίζοντας για την πρόληψη και αποτροπή κάθε πιθανού κινδύνου. 

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΟΥ

Tinos Security | Μύκονος, Τήνος, Σύρος κ.α

(Αριθμός Αδείας :3015/39/60/2989-β')

Η εταιρία μας είναι αδειοδοτημένη με πιστοποίηση Β’ Κατηγορίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

για εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

Τηλ: 22830-29126

Κιν: 6945106363

andreas.tsimekis@tinossecurity.gr

© 2021 by Tinos Security.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now